Menü:

 • Adatok frissítése

  Az aScAgenda program adatai frissítve
 • Adatok frissítése

  Az aScÓrarend program adatai frissítve
 • Adó 2%-a

  A nyomtatvány letölthető ITT

   

  Kedves Szülők és Iskolabarátok!

   

  A Kodály Zoltán Alapiskola mellett működő szülői szövetség vezetősége annak reményében fordul Önökhöz, hogy az idei évben befizetett adójuk 2%-át a Kodály Zoltán Alapiskola javára ajánlják fel.

  E nemes tettükkel hozzájárulnak gyermekeink környezetének méltóbbá tételéhez. Ők ugyanis aktív idejük nagy részét töltik az iskolában, azt is mondhatjuk: ez a hely a második otthonuk. Mindannyiunk érdeke a kornak megfelelő ösztönző légkörű otthonos, modern technikai berendezésekkel, segédeszközökkel és tudást fejlesztő programokkal felszerelt iskola, amely az életre készíti fel gyermekeinket.

  Ne feledjék, adójuk 2%-ával Önök is részeseivé válnak azon környezet kiépítésében, ahol gyermekük kiegyensúlyozottan, vidáman, elégedetten élheti mindennapjait. 

  Mivel adminisztációs hiba miatt ebben az évben a szülői szövetség nem igényelheti a támogatást, ezért kérjük Önöket, hogy amennyiben iskolánkat támogatni szeretnék, adójuk 2%-át az iskola mellett működő Kondé Miklós Pogári Társulásnak ajánlják fel.

  A csatolt űrlapot megfelelően kitöltve április végéig az iskola titkárságán, vagy az adóhivatalban adhatják le. Kérjük Önöket, hogy hívják fel ismerőseik, barátaik, rokonaik figyelmét is, hogy támogatókat szerezzenek az adójuk felajánlásával.

   

  Tisztelettel köszönjük támogatását!                       Balogh László, a SZSZ elnöke


   

Újdonságok

Kapcsolat

 • Základná škola Zoltána Kodálya s VJM - Kodály Zoltán Alapiskola
  Komenského 1219/1
  929 01 Dunajská Streda - Dunaszerdahely
 • +421/315522432, +421/315523893

Fényképalbum